ΠΑΡΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ

Καλά Νερά, Πήλιο
Τηλ: ( + 30 ) 24230 22745
Fax: ( + 30 ) 24230 22745

>> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ


English Language

ΠΑΡΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ - Καλά Νερά, Πήλιο


Κατά μήκος των ακτών του Παγασητικού, στο Πήλιο, βρίσκονται μερικά πανέμορφα και πολύ γραφικά χωριά. Ένα από τα πιο φημισμένα είναι τα Καλά Νερά, ένα χωριό που έχει εξελιχθεί σε τουριστικό θέρετρο και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις ταυτόχρονα με την πλούσια φυσική ομορφιά του. Το χωριό έχει όμορφες παραλίες με καθαρά νερά, όμορφο περιβάλλον, και αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές σε ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της Ελλάδας.

Restaurants Pelion Greece Paris Taverna Kala Nera Pelion GreeceΚατά μήκος του παραλιακού δρόμου στα Καλά Νερά, βρίσκονται διάφορα μπαράκια, καφετέριες και φυσικά η περίφημη ταβέρνα του Πάρη, από όπου σας καλωσορίζουμε στα Καλά Νερά και σας προσκαλούμε για ένα γευστικό ταξίδι στον όμορφο χώρο της ταβέρνας μας.

Στην Ταβέρνα του Πάρη, θα απολαύσετε καλό φαγητό με τοπικές γεύσεις. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται με φρέσκα υλικά από την περιοχή και της καλύτερης ποιότητας.

Η Ταβέρνα προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις τόσο σε κρεατικά, όσο και σε ψάρι και θαλασσινά. Διαθέτει φρέσκο κρέας από τη σούβλα, αλλά και ψάρια από τα καίκια της περιοχής, φρέσκες σαλάτες και λαχανικά, μαγειρεμένα και σερβιρισμένα με ποικίλους τρόπους.

Θα συνοδεύεσετε το γεύμα σας με κρασί ή τσίπουρο από τοπικούς παραγωγούς και θα απολαύσετε το ζεστό περιβάλλον  και την όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Ό όμορφος χώρος της Ταβέρνας του Πάρη και οι λαχταριστές γεύσεις που προσφέρει, είναι η ιδανική πρόταση μετά από μια μέρα στη θάλασσα, ή περιήγηση στο Πήλιο.

Η Ταβέρνα του Πάρη λειτουργεί από Μάϊο μέχρι τέλη Οκτωβρίου και περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στον όμορφο και ζεστό χώρο μας, την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στα Καλά Νερά.

Για την διαμονή σας στο Πήλιο, λειτουργούμε το "Ξενοδοχείο Οικόσημο", που βρίσκεται στην όμορφη Μηλίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ

eXTReMe Tracker