Επιλογή Γλώσσας

English Language Dutch Language German Language

Πήλιο

Χωριά του Πηλίου
Πόλη του Βόλου - Πήλιο
Θεσσαλία - Μαγνησία

Πήλιο - Διακοπές

Ξενοδοχεία - Διαμονή
Αεροπορικά Εισητήρια
Ταξιδιωτικά Γραφεία
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Κάμπινγκ στο Πήλιο
Κρουαζιέρες στο Πήλιο
Μουσεία Αξιοθέατα
Ταξιδεύοντας προς Πήλιο
Ταξιδεύοντας στο Πήλιο
Διαδρομές του Πηλίου
Χάρτης του Πηλίου
Χιονοδρομικό Κέντρο

Πήλιο Διασκέδαση

Ταβέρνες - Εστιατόρια
Καφέ / Bars στο Πήλιο

Πήλιο Υπηρεσίες

Μεσιτικά - Ακίνητα
Επιχειρήσεις στο Πήλιο

Πήλιο Πληροφορίες

Το τραινάκι του Πηλίου
Φωτογραφίες του Πηλίου
Αρχιτεκτονική του Πηλίου
Προϊόντα του Πηλίου
Παραλίες του Πηλίου
Δραστηριότητες - Sports
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις
Εκκλησίες - Μοναστήρια
Αξιοθέατα στο Πήλιο
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Χρήσιμα Links στο Πήλιο
Πήλιο Wallpaper
Πες το σε ένα Φίλο
Ξενοδοχεία - Πήλιο

Κρουαζιέρες στο Πήλιο

Κρουαζιέρες Πήλιο Παγασητικός Κρουαζιέρες Βόλος Σποράδες ΠήλιοΗ Ελλάδα είναι γνωστή παγκοσμίως για τις ομορφιές, το γαλάζιο ουρανό, τις υπέροχες παραλίες και τη ζεστή φιλοξενία. Το Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές γιατί προσφέρει στους επισκέπτες του όλες τις σύγχρονες ανέσεις, πολλές επιλογές για διασκέδαση, ευχάριστες δραστηριότητες και υπέροχες παραλίες τόσο στο Αιγαίο Πέλαγος όσο και στον Παγασητικό κόλπο.

Η ακτογραμμή του Πηλίου είναι από τις ομορφότερες της Ελλάδας και προσφέρει μαγευτικές στιγμές στους επισκέπτες με παρθένες ερημικές παραλίες, κοσμοπολίτικα τουριστικά θέρετρα και γραφικά ψαροχώρια. Στο Πήλιο ανήκουν και μερικά νησάκια που είναι πολύ όμορφα και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον να τα επισκεφθεί κάποιος. Αυτά είναι το Τρίκερι ( Νησί της Παναγίας), ο Αλατάς η Πρασούδα και η Μικρά.

Στο νομό Μαγνησίας που ανήκει το Πήλιο, υπάγονται επίσης και οι Βόρειες Σποράδες. Αποτελούνται από τη Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο και είναι φημισμένα νησιά, για την υπέροχη φύση και την ιδιαίτερη ομορφιά τους. Αποτελούν ιδανικό προορισμό διακοπών αλλά και εξαιρετική επιλογή για απολαυστικές εκδρομές από τη Μαγνησία.

Οι επισκέπτες του Πηλίου πολύ συχνά πραγματοποιούν επισκέψεις σε αυτά τα νησιά και υπάρχουν εταιρείες που οργανώνουν ημερήσιες κρουαζιέρες στις Σποράδες, τα παράλια της Β. Εύβοιας και φυσικά στα παράλια του Πηλίου στο Αιγαίο και τον Παγασητικό.

Το λιμάνι του Βόλου διαθέτει μεγάλη μαρίνα όπου μπορείτε να δέσετε τα σκάφη σας. Η ιστιοπλοΐα είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στο Πήλιο και υπάρχουν πολλά γραφεία που οργανώνουν ενοικιάσεις σκαφών, αλλά και κρουαζιέρες με σκάφος στη χερσόνησο του Πηλίου.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με εταιρείες που οργανώνουν κρουαζιέρες στα παράλια του Πηλίου, τις Σποράδες και τη Β. Εύβοια.
Around Greece Travel Guides for Holidays in Greece and the Greek Islands
Around Greece Holiday Travel Guides
Hotels in Greece - Greek Islands


© 2002-2007 Web Design Greece & Around Greece ® Greek Islands